Debitari cu jet de apa

Printre serviciile prestate clienților noștri, compania La Forja execută, de asemenea, servicii de debitări cu jet de apă pentru tăierea sau prelucrarea proiectelor dumneavoastră cu particule abrazive, fără a afecta calitatea materialelor. Această tehnologie de ultimă generație, constă în utilizarea energiei din jetul de apă la o presiune ridicată, ce permite tăierea mai multor tipuri de materiale, printre care: marmură, sticlă, oțel, cupru, dar și lemn, plastic și cauciuc.
Unele dintre avantajele acestei noi tehnologii sunt: lipsa deformaţiilor, posibilitatea de tăiere a formelor tridimensionale, cât și calitatea bună a suprafeţei tăiate. Întrucât precizia mașinii cu jet de apă poate ajunge la 0, 01 mm, iar dimensiunea maximă a materialul tăiat până la 300-1500-200 mm (lungime x lățime x grosime), dumneavoastră vă veți puteți realiza proiectele propuse fără efort și cu pierderi minime de material.
Noi vă garantăm calitatea serviciului prestat, pentru că folosind tehnologia debitării profesionale cu jet de apă, materialele tăiate nu vor avea doar un aspect îngrijit și elegant, ci vor fi nelipsite de precizie și acuratețe a formelor.

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne