Automatizari pentru cai de acces

Sisteme Automate pentru cai de acces

 

Prin parteneriatul pe care La Forja il detine cu Ditec, liderul in intratile automate, punem la dispozitie clientilor nostrii solutii pentru automatizari cai de acces. Avand o importanta majora in activitatea oricarei societati sistemele de control al accesului in diferite facilitati si zone, sistemele de automatizari sunt in masurasa usureze si sa fluidizeze fluxurile de intrare iesire zilnice.Departamentul specializat in domeniul automatizarilor pentru cai de acces, furnizeaza solutii complete pentru toate zonele de interes rezidential, comercial si industrial.

Toate echipamentele de automatizare a cailor de acces sunt caracterizate de 3 atribute esentiale: siguranta, fiabilitate, inovatie.

Sistemele automare pentru cai de acces pe care le oferim au un consum redus de energie si au o functionare silentioasa, asiguran siguranta si fiabilitate in orice conditii de lucru. Mecanismele lubrifiate cu uleiuri hidraulice speciale asigura functionarea portilor automate la temperaturi extreme avand o functionare indelungata fara interventii majore.s

Specialistii companiei La Forja in departamentul de automatizari pentru cai de acces va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau pentru o estimare si o solutie optima pentru necesitatile Dumneavoastra.

 

Tipurile de Sisteme Automatizate pentru cai de acces pe care le ofera compania La Forja

pa-comerciale

Sisteme Automate pentru
controlul accesului
in zone COMERCIALE

Sisteme Automate pentru controlul accesului in zone INDUSTRIALE

pa-rezidentiale

Sisteme Automate pentru
controlul accesului REZIDENTIAL

 

 

 

 

 

Pentru informatii suplimentare sau o estimare va rugam sa completati formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp cu informatiile de care aveti nevoie

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne