Consultanta tehnica

Sisteme Automate pentru cai de acces

 

Consultanta tehnica pentru automatizari, porti industriale, porti automate, sisteme parcare automatizate pe care o oferim inca din perioada de proiectare este in masura sa asigure implementarea celei mai eficiente solutii si obtinerea celui mai bun raport calitate / pret.

Gama de produse oferite de La Forja acopera în ceea ce priveste partea de mecanizare satisface nevoile cele mai diverse ale clientilor, oferind solutii optime si practice. Strategia firmei, de a extinde oferta in mod continuu a adus in portofoliul de produse o linie completa de sisteme automate pentru cai de acces, elemente de fixare, porti automate si porti autoculisante.

Celor interesati de achizitionarea unui echipament li se ofera sprijin în alegerea acestuia conform cerintelor. În urma achizitionarii unui produs, La Forja ramâne la dispozitia clientilor pentru a rezolva în cele mai bune conditii si în cel mai scurt timp eventualele inconveniente ce pot aparea pe toata durata de viata a echipamentelor.

Calitatea lucrarilor executate de compania La Forja este garantata de inalta calificare si specializare a personalui din departamentul de porti automate si sisteme de control al accesului.

Echipamentele si materialele utilizate in constructia sistemelor automate de acces sunt certificate de legislatia romana si sunt fabricate de producatori de prestigiu in domeniul accesului securizat din Uniunea Europeana, iar La Forja prin intermediul departamentului tehnic specializat in automatizarea cailor de acces va ofera garantie si postgarantie pentru toate echipamentele achizitionare precum si instructaj pentru exploatarea si intretinerea acestora.

Pentru o oferta detaliata referitoare la nevoile dumnevoastra de porti automate, porti industriale si automatizare cai de acces, va invitam la showroom-ul nostru din Cluj Napoca unde un specialist va gasi solutia optima oferindu-va consultanta tehnica necesare, fiind alaturi de dumnevoastra cu sfaturi privind proiectarea echipamentelor potrivite nevoilor dumnevoastra.

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne