Prezentare oferta

Sisteme Automate pentru cai de acces

 

Produsele La Forja combina fiabilitatea cu aspectul placut, subliniate prin trasaturi ca suplete si eleganta, usor de folosit in orice situatie, si care se incadreaza perfect in arhitectura.

Solutii de automatizare oferite de compania noastra, in parteneriat cu Ditec sunt concepute sa functioneze ireprosabil oricand si in orice conditii, fara a exista limitari privitoare la frecventa si timpul de functionare. Solutiile noastre de automatizare pot fi echipate si cu sisteme de backup in cazul caderilor de tensiune, sisteme bazate pe acumulatori ce elimina astfel orice intrerupere in fluxul functionarii.

Avand forme inovatoare si un design placut sistemele automatizate reprezinta solutia ideala pentru aplicatiile comerciale si industriale. Robustetea si siguranta in folosire este garantata de materialele si tehnologia integrata.

Cu un design compact si dimensiuni conforme dorintelor dumnevoastra toate portile si usile automate pe care le producem sunt usor de instalat si adaptat nevoilor clientilor, avand un consum energetic scazut la o frecventa de lucru si precizie ridicata.

Compania noastra pune la dispozitia clientilor astfel: usi automate simple si batante, porti automate si batante, usi sectionale industriale, porti culisante, usi glisante dotate cu sisteme ce permit ajustarea dinamica a fortei si protectie antistrivire.

Pentru a consulta oferta noastra detaliata va invitam la showroom-ul nostru din Cluj Napoca, unde un consultant specializat va sta la dipozitie pentru a determina cu exactitate nevoile dumnevoastra.

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne