Sisteme automate de acces

Sisteme Automate pentru cai de acces

 

Divizia porti automate a companiei La Forja este specializata in automatizarea cailor de acces, punand la dispozitia intreaga gama de automatizari in domeniul portilor si usilor automate prin parteneriatul pe care il detine cu Ditec, specialistul in intrarile automate. Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului consideram ca putem oferi sisteme automatizate de o inalta complexitate si fiabilitate. Fie ca sunteti in cautarea unor simple usi automate, capace sau chepenguri cu automatizare si pana la usi blindate, porti cu sisteme de culisare sau autoportante, usi industriale societatea noastra este in masura sa va ofere solutia optima.

Specialistii nostrii va stau la dispozitie cu solutii constructive avansate pentru realizarea portilor industriale de acces cat si a usilor de garaj. Sistemele de inchidere si deschidere prin culisarea verticala sunt concepute special pentru a nu afecta spatiul util din jurul usii, eliminand astfel spatiile moarte din interiorul constructiilor dumnevoastra si maresc randamentul folosirii spatiului util.

Folosind materiale superioare din punct de vedere calitativ provenite de la mari producatori din Romania cat si din Uniunea Europeana, La Forja produce si integreaza intreaga gama de usi si porti automate, garantand satisfactia maxima indiferent de exigentele dumnevoastra.

Oferta noastra de automatizari are urmatoarele destinatii : sisteme automate de uz rezidential, sisteme automate de uz comercial si industrial, bariere automate, usi automate, sisteme de parcare.

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne