Instalatii tehnologice

Instalatii si Retele Tehnologice Inox pentru Industria Alimentara si Farmaceutica

 

Oferta noastra privind instalatiile si retelele tehnologice, acopera de la simpla executie a unor repere componente pana la realizarea totala a retelelor de circulatie a fluidelor folosind oteluri inoxidabile marca AISI304 sau AISI316 si cu tevi jacketate.

Avand in vedere cerintele economiei de piata referitoare la: diversitate, capacitate de productie de inalt nivel tehnologic, calitate a produselor speciala si faptul ca aceaste servicii sunt intr-o continua dezvoltare, firma noastra incearca prin metode specifice Uniunii Europene sa asigure un suport solid pentru partenerii sai.

Deviza noastra este: Reactia Prompta, Flexibilitatea si Cresterea Calitatii Productiei pana la nivelul multumirii clientilor nostrii la standard european.

Astfel, am dus capacitatea de productie pana la standardul agreat de GMP (Good Manufacturing Practice), fapt ce ne confera posibilitatea realizarii de sisteme pentru Industria Alimentara, la cel mai inalt nivel al calitatii ducand inspre Industria Farmaceutica.

Prin folosrea tehnicii de Sudura si Decupare Orbitala, cu ajutorul aparaturii de inalta tehnologie ce se foloseste inclusiv in domeniile aerospatial, nuclear, petrochimic, am ajuns la capacitatea de a putea realiza RETELE de CONDUCTE pentru TRANSPORT FLUIDE sau GAZE ce deservesc Industria Farmaceutica.

Prin suport Logistic si IT, raliat la standardele europene, firma noastra, cu ajutorul departamentului de proiectare, ofera partenerilor sai posibilitatea de a realiza proiecte personalizate si adecvate cerintelor Uniuni Europene.

Sunt disponibile doua moduri de lucru prin care firma noastra participa la realizarea sistemelor de circulatie a fluidelor:

Pe baza indicatiilor si schemelor stabilite impreuna cu beneficiarul.
Prin trimiterea de muncitori specializati care se vor subordona specialistilor firmei beneficiare, asigurand manopera.

Pentru a satisface pretentiile si a spori increderea partenerilor nostri, SC La Forja, se afla la finalul implementarii Sistemului de Management al Calitati Productiei,bazat pe ISO 9001/2001, solutie ce ofera un standard european al serviciilor si produselor noastre.

Cu pretuire pentru partenerii sai echipa LaForja

 

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne