Prezentare

Proiectele dumneavoastra de decoratiuni interioare si exterioare vor prinde viata prin intermediul creatiilor noastre din fier forjat. Cu ajutorul elementelor de fier, La Forja poate realiza orice model din fier forjat, acoperind o gama variata de produse functionale, durabile si robuste, chiar daca optati poate, pentru un design delicat.

O firma cu traditie in manufacturarea obiectelor din fier forjat, La Forja, inseamna profesionalism, durata si creativitate, fiecare proiect preluat de noi fiind personalizat in atelierul nostru in functie de dorintele dumneavoastra.

La Forja Industries, mai exact divizia La Forja Tehnic line va ofera proiecte complexe pentru confectii industriale, structuri metalice din otel carbon, precum si servicii de sudura, prelucrari mecanice, slefuitorie si vopsire pentru uz industrial, toate acestea adecvate cerintelor Uniunii Europene.

In cadrul diviziei La Forja Inox line proiectam instalatii si retele tehnologic pentru industria alimentara si farmaceturica cu o capacitate de productie la standard GMP, produse care se utilizeaza in domeniul nuclear, aerospatial si petrochimic. Materiile prime pe care le utilizam provin de la cei mai importanti furnizori din Romania si Uniunea Europeana si stau la baza manufacturarii celor mai variate produse pentru cele mai diferite cerinte si necesitati ale clientilor nostri.

Prin noile categorii de servicii de debitari profesionale cu jet de apa, respectiv La Forja automatizari Ditec, am reusit sa ne extindem gama de produse servicii si sa acoperim cu succes cererile clientilor in aceasta directie de confectii.

La Forja oferim si servicii de consultanta, productie, restaurari si montaj pentru ca lucrarile noastre sa se integreze perfect cu stilul proiectat de dumneavoastra, fie el clasic sau modern, flexibilitatea creatiilor noastre artistice din fier forjat va stau la dispozitie.

Pentru mai multe informatii privind serviciile si produsele la Forja ne puteti contacta prin datele de pe pagina noastra web la sectiunea “Contact” sau sa ne vizitati la show room-ul La Forja din Cluj-Napoca, under va puteti convinge de fiabilitatea si originalitatea produselor noastre din fier forjat, otel carbon sau otel inoxidabil.

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne