Echipamente BOSCH

La Forja Partener Bosch Romania

 

Echipamente profesionale Bosch ce se preteaza oricarei activitati datorita fiabilitatii si rezistentei acestora fie in domeniul industrial sau cel al sculelor de mesterit, oferite in Cluj Napoca prin intermediul reprezentantei Bosch detinute de firma La Forja.

Obiectul principal al reprezentantei noastre Bosch il constituie comertul si inchirierea de echipamente profesionale si industriale, fiind inca de la inceput un dealer important al firmei Robert Bosch in Romania.

Grupul Bosch este unul dintre cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, producator de frunte in industria auto, tehnologie industriala, bunuri de larg consum cat si in domeniul constructiilor. Beneficiind de o traditie de 121 de ani in acest domeniu, Bosch detine si intretine una din cele mai mari retele de distributie si service de echipamente industriale din Romania si chiar din lume.

Investitiile constante si activitatea de cercetare a departamentelor de dezvoltare din cadrul grupului Bosch au dus la perfectionarea si cresterea fiabilitatilor tuturor echipamentelor create, fapt care recomanda achizitia unei scule Bosch pentru afacerea ta.

Calitatea si traditia Bosch este recunoscuta pe plan mondial, inca de la infiintare societatii si reprezinta principala preocupare ea fiind incorporata in produsele oferite inca din stadiul de proiectare si constructie al tuturor echipamentelor.

Reteaua de parteneri precum si cea de service, asigura un suport excelent tuturor celor ce achizitioneaza echipamente Bosch, oferind in service rapid si calitativ in cazul aparitiilor unor defecte in functionarea sculelor.

La Forja, pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de echipamente si scule Bosch prin intermediul magazinului online dedicat echipamentelor si sculelor Bosch situat in Cluj Napoca, unde acestea pot fi vazute si testate, iar daca nevoia dumnevoastra pentru acestea este doar una temporara va punem la dispozitie un serviciu de inchirieri echipamente Bosch rapid si rentabil.

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne