Consultanta BOSCH

La Forja Partener Bosch Romania

 

La Forja in calitatea sa de reprezentanta a grupului Bosch in Cluj Napoca ofera servicii de consultanta profesionala pentru achizitionarea sau inchirierea de scule profesionale Bosch.

Reprezentantii nostrii de vanzari din cadrul showroom-ului situat in Cluj Napoca va stau la dispozitie si au obligatia de a gasi solutia optima pentru nevoile dumnevoastra de scule industriale si este in masura sa va faca demonstratii folosind uneltele profesionale de care dumnevoastra aveti nevoie. In scopul utilizarii corecte cat si a intretinerii sculelor profesionale Bosch, pentru marirea duratei de viata a acestora, personalul nostru inalt calificat va face instructajul dumnevoastra sau a echipei pe care o conduceti.

Reteaua Bosch Service Partner vine in sprijinul clientilor nostrii, reparatiile la sculele electrice Bosch fie ele profesionale sau de mesterit se efectueaza in cel mai scurt timp posibil si garanteaza aducerea la parametrii initiali sculele Bosch pe care le detineti.

Societatea La Forja in dorinta de a asigura clientilor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate, va ofera, pe langa gama variata de scule si unelte Bosch profesionale si de mesterit si consultanta tehnica de specialitate in domeniul sculelor electrice Bosch. Specialistii nostri va vor indruma sa alegeti produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra si va vor sprijini in invatarea modului de utilizare sau intretinere a acestora.

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne