Partener BOSCH

La Forja Partener Bosch Romania

Compania La Forja din Cluj Napoca este reprezentant al grupului Bosch,punandu-va la dispozitie toata gama de scule profesionale Bosch precumsi scule de mesterit spre vanzare prin intermediul magazinului online dedicat sculelor electrice Bosch.

 Grupul Bosch a fost infiintat in 1886 in Stutgart de Robert Bosch, si are in prezent o retea de 260 reprezentante si un impresionant numar de centre pentru service a sculelor ce depaseste numarul de 12 000 in peste 140 de tari. Prin intermediul companiei noastre, in calitate de reprezentanta Bosch, puteti avea acces la ultimele inovatii in domeniul sculelor industriale beneficiind de experienta celui mai important producator in domeniu.

 Prin intermediul magazinului virtual dedicat produselor profesionale Bosch dorim sa va facilitam accesul dumnevoastra la intreaga gama de scule Bosch, puteti vizualiza si compara ultimele solutii in materie de unelte Bosch si de asemenea puteti beneficia de consultanta de specialitate in domeniul sculelor industriale menita sa identifice cu exactitate nevoile dumnevoastra pentru echipamente electrice industriale profesionale.

 Reprezentanta Bosch asigura servicii de garantie si post garantie prin reteaua de service Bosch Partner a tuturor sculelor vandute, in cazul aparitiei unor defecte in functionarea acestora.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru online Bosch pentru intreaga gama de produse, scule industriale si de mesterit Bosch, iar personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebari aveti.

 

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne