Scule Electrice BOSCH

La Forja Partener Bosch Romania

 

Grupul Bosch, prezent pe piata sculelor industriale electrice inca din anul 1886 ofera unelte profesionale ce se preteaza activitatilor industriale dar si micilor ateliere, caracterizate de fiabilitate si rezistenta. Pentru a acoperi toate nevoile dumenvoastra pe langa oferta de scule electrice, Bosch ofera si o gama larga de accesorii si consumabile pentru a sustine buna functionare a echipamentelor.

Sculele electrice profesionale(albastre) sunt special construite pentru randament si performante maxime cat si pentru o folosire intensiva. Aceasta gama de produse este destinata profesionistilor care au nevoie de scule electrice de putere si inalta performanta.

Sculele electrice pentru mesterit(verzi) sunt destinate uzului casnic si micilor ateliere, care doresc performanta la costuri reduse. Aceeasi calitate Bosch de care se bucura si profesionistii dar optimizata pentru nevoile micilor intreprinzatori.

Folosid tehnica de pionierat integrata in sculele electrice Bosch, echipa dumnevoastra poate sa se concentreze asupra succesului atat in micul atelier cat si la nivel industrial. Reteaua Bosch Service Partner ofera tuturor clientilor un service ireprosabil ce are ca scop remedierea oricaro defecte in cel mai scurt timp posibil, redand caracteristicile initiale ale produselor.

Esti Interesat de produsele noastre ?

Contacteaza-ne