Arhitecti si Designeri

La Forja România

Ești designer sau arhitect și iubești ceea ce faci?

La Forja creează un loc dedicat oamenilor pasionați și plini de idei, dornici să le împărtășească cu cei din jur, pentru binele comun: a crea artă.

Când nu-ți găsești inspirația, comunitatea e acolo. Când ai prea multă inspirație, comunitatea e acolo. Împărtășește cu alții schițele tale care abia așteaptă să prindă viață, desenele tale care își doresc să iasă de sub anonimat și proiectele tale care așteaptă să fie implementate.

Aici, La Forja, avem cei mai pricepuți meșteșugari care aduc la viață, în fiecare zi, ideile clienților și le materializează într-o formă finală: artă. Echipa noastră este în căutare de oameni talentați și creativi alături de care să sudeze relații puternice: tu hai cu ideile tale, iar noi le punem în practică.

Cine suntem noi?

După cum ne place să spunem, noi suntem locul în care fierul prinde viață și învață să-și spună povestea. De la o simplă schiță pusă pe hârtie, fierul parcurge un drum complex înspre rezultatul său final. Fierul este elementul care câștigă lupta cu timpul. Noi îl redefinim prin inovație, iar rezultatul muncii noastre se păstrează ca mărturie cu spirit artistic care impresionează cu fiecare ocazie.

arhitecti designeri laforja (8)

Ceea ce trebuie să știi este că:

Echipa La Forja este deschisă la parteneriate și colaborări și de abia așteaptă să îți audă ideile! Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să creăm împreună cele mai remarcabile și atrăgătoare proiecte, care trec testul timpului.

Alătură-te grupului nostru de Facebook și hai să împărtășim inspirație, idei și creativitate.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart