Despre noi

La Forja România

Locul în care fierul prinde viață

În atelierele La Forja se scrie în fiecare zi o poveste. Povestea fierului

De la faza de schiță pusă pe hârtie și până se integrează în proiectul tău, fierul parcurge un drum complex. Livrat de furnizori europeni la standarde calitative superioare, ajunge în atelierele noastre în formă brută. Aici, ingineri, designeri și meșteri imaginează în detaliu soluțiile adaptate fiecărui proiect. Colaborarea strânsă cu companii, birouri de arhitectură, designeri specializați în amenajări interioare și constructori se materializează în lucrări cu valoare artistică, care ne-au consacrat pe piața din țară și din străinătate.

Fierul este elementul care câștigă lupta cu timpul. Durabil și de încredere, este o operă a măiestriei și cunoașterii transmise preț de generații. Noi o redefinim prin inovație. Rezultatul muncii noastre se păstrează ca mărturie cu spirit artistic care impresionează cu fiecare ocazie.

download

La Forja trece fierul prin proba focului, în cuptoare care ajung la temperaturi de peste 1500 de grade. În mâinile noastre, fierul prinde viață, este modelat prin arta meșteșugului, iar ideile din proiecte se transpun în realitate. Am dezvoltat o inițiativă pe bazele unei îndelungi tradiții combinate cu orientarea spre inovație și forme inedite. Creăm o gamă largă de produse, de la structuri metalice din oțel de carbon, inox, mobilier, servicii de sudură, prelucrări mecanice, până la șlefuitorie și vopsitorie pentru uz industrial.

Fiecare produs de metal pe care îl livrăm este menit să se integreze perfect în spațiul pentru care este conceput, să-l pună în valoare și să îi confere autenticitate și gust. Prin unicitatea designului, prin robustețea manufacturii și durabilitate, elementele de fier desăvârșesc un ansamblu al materiei, încadrându-se alături de alte elemente, fie că este vorba despre lemn, sticlă sau piatră.

Portofoliul de produse al La Forja conține profile laminate, elemente și profile din fier forjat, accesorii, automatizări, lucrări din fier forjat, organe de asamblare și utilaje pentru prelucrarea fierului.

La Forja înseamnă rigoare, durată și creativitate. La baza întregii activități stau profesioniști cu experiență în prelucrarea metalelor. Soluțiile oferite de echipe mixte au la bază un trecut solid de inovație, pricepere, pasiune pentru meșteșug și o notă artistică pentru fiecare proiect livrat. Am adus împreună designeri și meșteri care desăvârșesc proiecte de natură complexă în mai multe domenii, îmbinând elemente de sculptură cu designul ambiental.

Serviciile La Forja

*NOU* Balustrade Sticlă

Structuri și Confecții Inox

Fier Forjat Artizanal

Construcții și Confecții Metalice

Decapare & Pasivare

Balcoane și Balustrade

Porți Automate și Automatizări

Produse din Corten

Vopsitorie Termospumantă

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart