Balcoane si Balustrade

La Forja România

Îmbinarea siguranței cu decorul: balcoane și balustrade

Executăm o gamă variată de modele de balcoane si balustrade, cărora le oferim personalitate și funcționalitate. De asemenea, oferim consultanță specializată în proiectarea balcoanelor sau a balustradelor din inox sau fier forjat cu utilitate de tip rezidențial.

Divizia La Forja artistic proiectează și realizează articole de inox artistic, care pe langă elementul decorativ, oferă funcționalitate și încorporează proprietățile inoxului: durabilitate, igienă și usurință în întreținere. Modelele folosite pentru conceperea articolelor din inox artistic îmbină tendințele designului ambiental cu structura, profitând de proprietățile metalului întrebuințat. Putem satisface cu ușurință cele mai exigente gusturi iar elementele pe care le putem crea se regăsesc în catalogul nostru de produse.

Balustradele și balcoanele create din fier forjat sunt elemente decorative cu tentă sculpturală dar care își asumă rolul de protecție și siguranță. Calitatea și perfecțiunea detaliilor pe care le înglobează, aduc laolaltă rafinamentul și funcționalitatea, dar și garanția unei lucrări de durată, care câștigă bătălia cu timpul.

LaForja-balcoane-si-balustrade-(3)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart