Constructii si Confectii Metalice

La Forja România

Construcții și Confecții Industriale

La Forja, prin intermediul diviziei Tehnic Line, livrează proiecte complexe pentru confecții industriale, structuri metalice din oțel carbon, precum si servicii de sudură, prelucrări mecanice, șlefuitorie și vopsitorie pentru uz industrial. Întreaga gamă de servicii se adaptează rigorilor și standardelor de calitate impuse de cerințele Uniunii Europene.

Producem și construim hale metalice pentru multiple întrebuințări, oferind construcțiilor industriale siguranță și utilitate pentru structuri. Hale de depozitare, producție, showroomuri, sunt tipuri de construcții aflate în portofoliul nostru. Pentru construcțiile metalice create, vă punem la dispoziție utilaje profesionale cu care putem răspunde oricărei cerințe în ce privește prelucrarea mecanică a tablei sau a produselor metalice care deservesc structurile industriale.

Oferta noastră privind proiectele industriale acoperă de la executarea unor repere până la realizarea totală a unor structuri metalice de mare complexitate, folosind profile din oțeluri carbon marca OL37.2 OL44.2, OL52.2 sau echivalente și EUROPROFILE.

Printr-un sistem perfecționat în amănunțime, punem la dispoziția partenerilor nostri două variante de colaborare:
  • Pe baza indicațiilor și schemelor stabilite împreună cu beneficiarul;
  • Prin trimiterea de muncitori specializați care se subordonează specialiștilor firmei beneficiare, asigurând manopera;
constructii si confectii industriale laforja cluj napoca
Structuri și construcții metalice

Vă punem la dispoziție întregul ansamblu al structurii metalice pentru proiectul de construcție pe care îl realizați.

Platforme, scări și rampe industriale

Firma noastra produce o gamă largă de platforme, scări, balustrade, parapeți, rampe de încărcare-descărcare de uz industrial, folosind cele mai bune materiale și asigurând o calitate superioară a lucrarilor.

Copertine și acoperișuri industriale, schelete terase, corturi

Oferim protecție față de intemperii prin protecția acoperișurilor care asigură siguranța angajaților și materialelor.

Construcții și confecții rezidențiale

Pe lângă gama variată de confecții destinate uzului industrial și structurilor clădirilor, La Forja realizează o gamă variată de confecții metalice, începând de la mobilier din inox pentru magazine, spații comerciale și până la accesorii din inox destinate întrebuințării construcțiilor și confecțiilor rezidențiale.

La Forja integrează în mod constant cele mai noi tehnologii și metode de lucru pentru crearea de componente metalice. Procesul continuu de învățare si investițiile în aparatură ne permit să vă oferim produse și servicii performante, la standarde calitative internaționale.

Executăm rapid orice componente metalice pentru înlocuirea celor uzate din instalațiile și utilajele existente, creăm repere metalice prin prelucrari mecanice sau prin debitare cu jet de apă.

În eforturile noastre de a satisface exigentele clientilor, am investit nu doar în aparatură cât și în creare unor echipe de specialiști și în cele mai actuale pachete de programe CAD(Computer Aided Design). În acest fel, orice schiță a clientului este modelată într-un produs conform specificațiilor.

prefabricated-exterior-metal-stairs

Confecții metalice din oțel inoxidabil și oțel carbon

Enumerăm mai jos câteva dintre confectiile metalice din oțel inoxidabil și oțel carbon pe care le executăm în cadrul La Forja.

Uși și porți industriale automatizate, culisante și autoportante

Un domeniu în care de-a lungul timpului ne-am demonstrat măiestria este realizarea ușilor și portilor cu diverse forme și utilizări. Realizăm astfel, de la simple uși, capace, chepenguri, până la uși blindate și porti culisante și autoportante, într-o varietate de dimensiuni. Putem de asemenea asigura automatizarea acestora cu sisteme Ditec.

Scări, platforme, balustrade rezidențiale

La Forja produce o gama larga de platforme și structuri din otel inoxidabil, scări metalice și balustrade pentru uz rezidential.

Grilaje, balustrade pentru uz industrial si rezidential

Experienta acumulată în domeniul realizării balustradelor și al asamblarilor sudate ne recomandă pentru realizarea panourilor, grilajelor, rigolelor și mai ales a balustradelor și a parapeților de protecție cu utilizare industrială.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart