Structuri si Confectii Inox

La Forja România

Produse din Inox și Servicii Adiacente

La Forja, prin intermediul diviziei Inox Line, realizează proiecte tehnologice care constau în structuri complexe și confecții din inox pentru numeroase industrii, cu o capacitate de producție la standard GMP. Materiile prime pe care le utilizăm provin de la cei mai importanți furnizori din Uniunea Europeană. Avantajul articolelor fabricate din inox este acela că sunt usor de întretinut și au o durată de viață îndelungată.

Compania noastră se ocupă cu uzinarea diferitelor părti componente ale constructiilor și structurilor necesare instalațiilor din inox precum balcoane, balustrade, garduri, porți, mobilier sau copertine. Adaptăm diferite stiluri de design și manufactură la natura proiectului dumneavoastră.

Rezistența la coroziune și pete de oțel inoxidabil, o întreținere redusă și un luciu familiar îl fac un material ideal pentru multe aplicații, inclusiv platforme de lucru. Este, de asemenea, cunoscut ca oțel rezistent la coroziune, în special în industria aviatică. Proprietățile sale antibacteriene îl fac o alegere populară în fabricile de alimente și farmaceutice, deoarece acestea pot fi curățate cu aburi și sterilizate și nu necesită vopsea sau alte finisaje de suprafață.

la-forja-structuri-si-confectii-din-inox-(1)
Platforme din inox

Spațiul vertical al clădirilor de depozitare și de fabricație este adesea irosit, neavând o utilitate practică. Însă aceste zone sunt propice pentru adăugare de platforme din oțel structural pentru a găzdui noi zone de lucru, depozitare, benzi transportoare sau birouri, fără a lărgi clădirea.

De aceea, scările industriale, pasarelele și platformele de lucru îmbunătățesc siguranța muncitorilor și facilitează navigarea în jurul obstacolelor din depozit, evitând cu ușurință mașinile, conductele sau echipamentele existente. Vă punem la dispoziție echipament industrial modular, disponibil în mai multe configurații. Acesta poate fi creat în formă de U, sudat, cu scări și alte extensii. Avem posibilitatea de a configura o versiune customizată, perfect adaptată pentru a se potrivi nevoilor proiectului vostru.

Pasarele din inox

Accesul la dispozitivele de sortare și transportoare pentru inspecție sau întreținere prezintă întotdeauna provocări de siguranță în muncă. Prin intermediul pasarelelor din inox, putem contribui la transformarea spațiului de rezervă anterior neutilizat în spațiul adecvat pentru întreținere, având posibilitate să proiectăm și să instalăm sisteme de podium ridicate cu acces pe scări.

Sistemele noastre de tip catwalk sunt proiectate pentru a menține angajații și personalul dvs. pe deplin protejați în timp ce lucreaza la înălțime. Sistemele Catwalk pot fi suspendate atât de structură, cât și de autoportantă. Construcția lor modulară facilitează instalarea chiar și în spații strânse sau greu accesibile.

Scări din inox

Sistemele scărilor oferă acces sigur și convenabil la aproape orice spațiu al clădirii. Vă punem la dispoziție produse prefabricate pentru uz interior sau exterior, permanent sau temporar.

Scările de trecere vă permit să treceți confortabil și în siguranță peste benzi transportoare, peste canale, pereți sau alte obstacole. Puteți opta pentru o varietate de opțiuni, de la scările încrucișate standard de tip pod, scări de salvare a spațiului și scări verticale.

Balustrade industriale din inox

Orice margine neprotejată a unei pasarele, platformă, scară sau altă zonă ridicată, prezintă riscuri pentru accidente de muncă de aceea e indicat să fie prevăzută cu balustradă. Pentru a oferi siguranță utilizatorilor de scări și căi de acces am conceput balustradele din inox și oțel de proiectare.

Vă punem la dispoziție balustrade cu bare de oțel nu numai pentru a completa scările noastre, platformele și alte structuri similare, dar și ca elemente independente adecvate proiectelor pe care le realizați cu echipament propriu, lucrări de inginerie etc. Toate componentele sunt personalizate în lungimi ușor de manevrat și marcate clar pentru asamblarea pe șantier.

Copertine industriale din inox

Copertinele industriale și structurile de umbrire sunt instrumente de protecție profesionale, eficiente din punct de vedere al costurilor, pentru a mari spatiul utilizabil protejat împotriva intemperiilor pentru zonele de lucru, depozitarea stocurilor, docurile de încărcare, locațiile echipamentelor, zonele de recreare a angajaților și multe altele.

În funcție de proiectul pe care îl creați, vă punem la dispoziție copertine customizate care să asigure protecția completă a spațiilor în care vă desfășurați activitatea sau le utilizați pentru depozitare.

Rafturi, dulapuri, mese și diverse obiecte de mobilier industrial din inox

La Forja produce, reconditionează și execută părți componente de mobilier industrial din otel inoxidabil, pentru industria alimentară, farmaceutică sau pentru domeniul medical.

Servicii pentru confecțiile din inox

Pe lângă fabricarea părților componente ale instalațiilor din inox, oferim o gamă de servicii adiacente care vizează confecțiile din inox. Acestea vizează diferite tipuri de intervenție la nivelul materialelor.

Folosind tehnologia MIG / MAG de sudare într-un mediu controlat, sudăm toate tipurile de oțeluri structurale sudate, oțeluri rezistente la coroziune și, în multe cazuri, materiale greu sudabile, cum ar fi oțelul tăiat liber, oțelurile din clasa 15 ș.a.

Pentru materiale greu sudabile, procedeul folosit de La Forja presupune preîncălzirea în cuptorul electric. Pentru sudarea MIG / MAG, utilizăm surse digitale de sudură cu posibilitatea sudurii prin puls. Datorită acestei tehnologii, atingem o productivitate ridicată a sudării, calitate superioară a sudurilor și spumare minimă (crearea de bile mici în jurul sudurii)

Sablarea este un termen general pentru procesul de netezire, modelare și curățare a unei suprafețe dure prin forțarea particulelor solide pe această suprafață la viteze mari. Efectul este similar cu cel al folosirii șmirghelului, dar oferă un finisaj mai uniform, fără probleme la colțuri sau crăpături. Sablarea poate apărea în mod natural, de obicei ca urmare a particulelor suflate de vânt, care cauzează eroziunea eoliană sau, în mod artificial, prin utilizarea aerului comprimat.

Echipamentul de sablare constă de obicei dintr-o cameră în care se amestecă nisipul și aerul. Amestecul se deplasează printr-o duză de mână pentru a direcționa particulele către suprafață sau piesa de prelucrat. Duzele vin într-o varietate de forme, dimensiuni și materiale. Carbura de bor este un material popular pentru duze deoarece rezistă bine la uzura abrazivă.

Atelierul de prelucrare mecanică este echipat pentru toate operațiile de prelucrare, cum ar fi frezarea, strunjirea, găurirea, tăierea și honuirea pentru fabricarea componentelor în funcție de cerințele specifice ale clientului. Procesele controlate de program asigură un grad înalt de calitate și fiabilitate în fabricație.

În prelucrarea orizontală pot fi prelucrate piese mici, precum și bucăți de lungime mai mare și mai grele.

Avem posibilitatea să vă oferim prelucrarea mecanică a pieselor mari, pe bază de contract, agreat în urma evaluării comune.

Degresarea este procedeul industrial prin care, de pe suprafeţele metalice, plastic, fibră de sticlă, lemn, sunt eliminaţicontaminanţii insolubili în apă cum sunt grăsimile şi uleiurile de origine minerală sau animală, produsele petroliere, răşinile etc. Este un procedeu ce precede vopsirea, galvanizarea (electroplacarea), sudura cu arc electric sau autogen, lipirea cu fluxuri metalice (cositorirea).

Eliminarea contaminanţilor prin degresare permite o vopsire corectă (prezenţa unor contaminanţi pe o suprafaţă înainte de vopsire nu permite vopselei să adere corect ceea ce duce la  exfolierea acesteia).

În procedeele industriale de vopsire sau electroplacare, degresarea este urmată de cele mai multe ori de decapare.

Procesul fizico-chimic de degresare, presupune dizolvarea contaminanţilor în solvent (moleculele contaminanţilor aderă mai bine la degresant decât la  suprafaţa respectivă) şi îndepărtarea acestora odată cu solventul. Solvenţii folosiţi în procesul de degresare pot fi sub formă lichidă sau gazoasă (vapori).

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart