Structuri si Confectii Inox

La Forja România

La Forja, prin intermediul diviziei Inox Line, realizează proiecte tehnologice care constau în structuri complexe și confecții din inox pentru numeroase industrii, cu o capacitate de producție la standard GMP.  Materiile prime pe care le utilizăm provin de la cei mai importanți furnizori din Uniunea Europeană. Avantajul articolelor fabricate din inox este acelă că sunt usor de întretinut și au o durată de viață îndelungată.

Compania noastră se ocupă cu uzinarea diferitelor părti componente ale constructiilor și structurilor necesare instalațiilor din inox  precum balcoane, balustrade, garduri, porți, mobilier sau copertine. Adaptăm diferite stiluri de design și manufactură la natura proiectului dumneavoastră.

Rezistența la coroziune și pete de oțel inoxidabil, o întreținere redusă și un luciu familiar îl fac un material ideal pentru multe aplicații, inclusiv platforme de lucru. Este, de asemenea, cunoscut ca oțel rezistent la coroziune, în special în industria aviatică. Proprietățile sale antibacteriene îl fac o alegere populară în fabricile de alimente și farmaceutice, deoarece acestea pot fi curățate cu aburi și sterilizate și nu necesită vopsea sau alte finisaje de suprafață.

Platforme din INOX

Spațiul vertical al clădirilor de depozitare și de fabricație este adesea irosit, neavând o utilitate practică. Însă aceste zone sunt propice pentru adăugare de platforme din oțel structural pentru a găzdui noi zone de lucru, depozitare, benzi transportoare sau birouri, fără a lărgi clădirea.

De aceea, scările industriale, pasarelele și platformele de lucru îmbunătățesc siguranța muncitorilor și facilitează navigarea în jurul obstacolelor din depozit, evitând cu ușurință mașinile, conductele sau echipamentele existente. Vă punem la dispoziție echipament industrial modular, disponibil în mai multe configurații. Acesta poate fi creat în formă de U, sudat, cu scări și alte extensii. Avem posibilitatea de a configura o versiune customizată, perfect adaptată pentru a se potrivi nevoilor proiectului vostru.

Pasarele din INOX

Accesul la dispozitivele de sortare și transportoare pentru inspecție sau întreținere prezintă întotdeauna provocări de siguranță în muncă. Prin intermediul pasarelelor din inox, putem contribui la transformarea spațiului de rezervă anterior neutilizat în spațiul adecvat pentru întreținere, având posibilitate să proiectăm și să instalăm sisteme de podium ridicate cu acces pe scări.

Sistemele noastre de tip catwalk sunt proiectate pentru a menține angajații și personalul dvs. pe deplin protejați în timp ce lucreaza la înălțime. Sistemele Catwalk pot fi suspendate atât de structură, cât și de autoportantă. Construcția lor modulară facilitează instalarea chiar și în spații strânse sau greu accesibile.

Scări din INOX

Sistemele scărilor oferă acces sigur și convenabil la aproape orice spațiu al clădirii. Vă punem la dispoziție produse prefabricate pentru uz interior sau exterior, permanent sau temporar.

Scările de trecere vă permit să treceți confortabil și în siguranță peste benzi transportoare, peste canale, pereți sau alte obstacole. Puteți opta pentru o varietate de opțiuni, de la scările încrucișate standard de tip pod, scări de salvare a spațiului și scări verticale.

Balustrade din INOX

Orice margine neprotejată a unei pasarele, platformă, scară sau altă zonă ridicată, prezintă riscuri pentru accidente de muncă de aceea e indicat să fie prevăzută cu balustradă. Pentru a oferi siguranță utilizatorilor de scări și căi de acces am conceput balustradele din inox și oțel de proiectare.

Vă punem la dispoziție balustrade cu bare de oțel nu numai pentru a completa scările noastre, platformele și alte structuri similare, dar și ca elemente independente adecvate proiectelor pe care le realizați cu echipament propriu sau lucrări de inginerie etc. Toate componentele sunt personalizate în lungimi ușor de manevrat și marcate clar pentru asamblarea pe șantier.

Copertine din INOX

Copertinele industriale și structurile de umbrire sunt instrumente de protecție profesionale, eficiente din punct de vedere al costurilor, pentru a mari spatiul utilizabil protejat împotriva intemperiilor pentru zonele de lucru, depozitarea stocurilor, docurile de încărcare, locațiile echipamentelor, zonele de recreare a angajaților și multe altele.

În funcție de proiectul pe care îl creați, vă punem la dispoziție copertine customizate care să asigure protecția completă a spațiilor în care vă desfășurați activitatea sau le utilizați pentru depozitare.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart