Fier Forjat Artizanal

La Forja România

O notă de design în manufactura fierului

În cadrul La Forja există o echipă dedicată oferirii fiecărui proiect o valență creativă, îmbinând elemente de design cu experiența în manufacturarea metalelor. În funcție de proiectul pe care vi-l propuneți, puteți obține consultanță, o perspectivă inedită și practica de cea mai bună pentru integrarea fierului forjat într-o formă cât mai artistică în proiect.

Calitatea și aspectul vizual unic vor asigura un plus de eleganță și rafinament lucrărilor pe care le realizați. Pentru prezentarea gamei întregi de modele din care puteți alege, dar și pentru interacțiunea directă și autentică cu personalul nostru specializat, puteți vizita showroom-ul nostru din Cluj-Napoca. Astfel, crearea obiectelor din fier forjat vă va completa perspectiva cu privire la multiplele oportunități pe care vi le punem la dispoziție.

la-forja-fier-forjat-artizanal-(1)
Scări, platforme, balustrade rezidențiale

Una dintre principalele specializări în materie de fier forjat al La Forja, balcoanele și balustradele din fier forjat sunt elemente de construcție cărora le acordăm un interes aparte. Le adaptăm spațiului locuințelor, amenajărilor în variante ornamentate sau minimaliste, încadrându-se stilului și dinamicii proiectelor. De aceea, vă stăm la dispoziție pentru a descoperi o gamă largă de modele, sau realiza produse personalizate.

Garduri

Creăm garduri din fier care pot deservi scopuri industriale sau rezidențiale, cu diferite modele sau tehnici specifice de modelare a materialelor.

Accesorii porți și uși

Avem capacitatea de a pune la dispozitie elemente de accesorizare a gospodăriei, cu diferite întrebuințări. Putem crea sigle pentru companii cu profil metalic prin diferite procedee tehnice, de la tăiere cu laser la forjare sau sudură.

Profile amprentate, răsucite sau forjate

Oricum îți imaginezi că va arăta spațiul sau proiectul tău, noi îi putem cu ușurință da viață prin procedeele adecvate nevoilor tale precise.

Grilaje, balustrade pentru uz industrial și rezidențial

Experiența acumulată în domeniul realizării balustradelor și al asamblărilor sudate ne recomandă pentru produse precum panouri, grilaje, rigole și mai ales a balustradelor și a parapeților de protecție cu utilizare industrială.

Uși și porți industriale automatizate, culisante și autoportante

Un domeniu în care de-a lungul timpului ne-am demonstrat măiestria este realizarea ușilor și portilor cu diverse forme și utilizări. Realizăm astfel, de la simple uși, capace, chepenguri, până la uși blindate și porti culisante și autoportante, într-o varietate de dimensiuni. Putem de asemenea asigura automatizarea acestora cu sisteme Ditec.

Țevi, profile laminate și tablă

Avem posibilitatea să lucrăm cu diferite tipuri de materiale care să corespundă specificităților fiecărui proiect.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart