Productie si Servicii

La Forja România
sistem-din-aluminiu-BV-4500-1

*NOU* Prețuri Balustrade Sticlă

De la 90 € / ml, vă oferim, cu montaj inclus, balustrade din sticlă laminată 4.4.2, 5.5.2, 6.6.2 mm și laminată și securizată 6.6.2, 8.8.2, 10.10.2 și 12.12.2 mm.

Structuri și Confecții Inox

La Forja, prin intermediul diviziei Inox Line, realizează proiecte tehnologice care constau în structuri complexe și confecții din inox pentru numeroase industrii, cu o capacitate de producție la standard GMP.

hală industrială
la-forja-constructii-si-confectii-metalice-(4)

Construcții și Confecții Metalice

La Forja, prin intermediul diviziei Tehnic Line, livrează proiecte complexe pentru confecții industriale, structuri metalice din oțel carbon, precum si servicii de sudură, prelucrări mecanice, șlefuitorie și vopsitorie pentru uz industrial.

Fier Forjat Artizanal

În cadrul La Forja există o echipă dedicată oferirii fiecărui proiect o valență creativă, îmbinând elemente de design cu experiența în manufacturarea metalelor.

la-forja-fier-forjat-artizanal-(1)
laforja-servicii-balcoane-balustrade

Balcoane și Balustrade

Executăm o gamă variată de modele de balcoane si balustrade, cărora le oferim personalitate și funcționalitate. De asemenea, oferim consultanță specializată în proiectarea balcoanelor sau a balustradelor din inox sau fier forjat cu utilitate de tip rezidențial.

Tăiere Laser

Fie că proiectul este vizat pentru spațiul interior sau exterior, tăierile cu laser reprezintă soluții cu rol decorativ, care dau viață proiectului. La Forja oferă soluții pentru fiecare buget și le putem customiza în funcție de nevoi.

taieri laser la forja cluj napoca
laforja-produse-din-corten-(1)

Produse din Corten

Oțelul corten este tot mai popular în utilizarea cu în scop arhitectural și design, fiind apreciat în rolul decorativ, combinația de materiale din care e compus conferindu-i un aspect personalizat.

Porti Automate si Automatizari

La Forja produce porți metalice în parteneriat cu *CAME Italia, și oferă o gamă largă de porți automate și automatizări pentru sisteme de acces în orașul Cluj-Napoca. CAME Italia este lider mondial în producția și distribuția de automatizări sisteme de acces și porți automate.

laforja porti automate si automatizari (3)
decapare laforja cluj napoca (2)

Decapare & Pasivare

Compania LaForja SRL din Cluj-Napoca ofera servicii de decapare si pasivare profesionale pentru toate suprafetele metalice, in mod special pentru suprafetele din otel inoxidabil (INOX).

Vopsitorie Termospumanta

Termoprotecția cu vopsele termospumante reprezintă acoperirea materialelor protejate cu o peliculă de vopsea pe bază de rășini acrilice și solvenți, conferindu-le rezistență la foc între 15 și 180 de minute.

laforja-servicii-vopsitorie-termospumanta

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart