Porti Automate si Automatizari

La Forja România

La Forja produce porți metalice în parteneriat cu *CAME Italia, și oferă o gamă largă de porți automate și automatizări pentru sisteme de acces în orașul Cluj-Napoca. CAME Italia este lider mondial în producția și distribuția (prin rețeaua de filiale naționale și de colaboratori) de automatizări sisteme de acces și porți automate.

Din anul 1972, compania italiană CAME produce automatizări pentru intrări rezidențiale și sisteme de acces industriale, control pentru acces parcări și control acces cladiri. Compania detine în prezent cea mai dezvoltată gamă de sisteme de acces și porți automate, pe zona de automatizari de porți batante având în oferta standard (inclusiv in Romania) 12 solutii distincte. În prezent, grupul CAME deține și soluții destinate „caselor inteligente”, soluții domotice și antiefracție.

Automatizari bariere, porti automate, automatizari usi de garaj

CAME este recunoscut pe plan mondial pentru motoarele de porti si sisteme de porti automate pentru acces. S-a impus ca producător în Italia, ulterior pe plan european și mondial prin soluțiile robuste, fiabile și caracterizate de simplitate în montaj și utilizare. Gama de automatizări porti aduce o serie de inovații, iar motorul îngropat Frog a devenit un model pentru mulți producători de automatizări și sisteme de acces.

Gama de produse CAME curpinde:

  • automatizari porti batante (cu 12 modele standard de motoare in Romania)
  • automatizari porti glisante, bariere (in prezent CAME ofera cele mai lungi bariere automate din piata din Romania)
  • automatizari pentru usi industriale, sisteme porti automate si  cele mai fiabile motoare pentru usi de garaj si solutii robuste pentru gestiunea locurilor si arealelor de parcare cat si sisteme de acces automate.

Disponibilitatea produselor

În ceea ce privește disponibilitatea produselor, menționăm că cea mai mare parte dintre acestea există pe stoc și pot fi montate în maxim 5 zile de la comandă.

Serviciile și produsele pe care le promovăm sunt automatizările de porți, barierele automate, automatizări de uși de garaj.

*CAME este lider în piața globală de automatizări de porti. Acest statut arăta grija pe care aceste companii o au pentru lucrările în care sunt implicate și pentru soluțiile pe care le oferă. Rata de întorcere în service a produselor este de sub 0,1%, adică unul din 1000 de produse CAME poate avea o problemă de service.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart