Bx
Bxv
Bk
By

Confortul vine automat

Gama de automatizari pentru porti glisante automate oferita de Came este conceputa pentru a-ti aduce confortul meritat. Totul devine mai simplu si spontan atunci cand folosesti automatizari pentru porti glisante automate care raspund comenzilor tale cu un maxim de control si securitate.

Uita de timpul pierdut iesind din masina pentru a deschide si a inchide poarta, poti uita de asemenea si de ploaie, frig si murdarie cand impingi cu tot corpul poarta neautomatiza.

Printre atatea solutii, alege solutia perfecta pentru tine

Automatizarile pentru porti automate glisante sunt perfecte pentru proiecte noi dar si pentru automatizarea portilor existente. Alegand una dintre solutiile Came vei putea sa automatizezi poarta actuala sau cea nou cumparata fara costuri sau modificari structurale.

Rezultatul?

Utilizarea spatiului deja existent pentru motorul portii, performanta tehnica excelenta si usurinta de folosire.

Inainte sa alegi o solutie pentru porti glisante automate, citeste mai jos

Portile glisante automate sunt formate in generale dintr-o singura poarta automata care se gliseaza in stanga sau in dreapta portii de-alungul unei sine montate pe pamant. Pentru a efectua miscarea de inchidere/deschidere, poarta necesita un spatiu lung unde se poate glisa.

Caile de acces largi, intrarile in panta sau spatiile unde nu pot fi instalate porti batante automate datorita lipsei de spatiu pentru deschiderea portii: in aceste situatii, Came recomanda instalarea de porti glisante automate. Primul lucru de luat in considerare in alegerea unui motor pentru porti automate glisante este greutatea portii. In unele cazuri, trebuie luata in considerare si lungimea portii.

Cauti o solutie pentru propria casa sau un centru rezidential?

Came propune motorul pentru porti glisante automate BX, aceasta serie de operatori pentru porti automate glisante este potrivita pentru cele mai variate cerinte din punct de vedere al dimensiunii si utilizarii, atat pentru proprietatile rezidentiale dar si pentru centrele rezidentiale cu un grad ridicat de tranzit.

Acest operator pentru porti glisante automate ofera solutii pentru porti cu greutati intre 400 si 800 de kilograme.

Doresti o solutie pentru porti mai mici?

Fratele mai mic al motorului BX, modelul Bxv-04AGS este solutia perfecta pentru porti glisante automate cu greutate mai mica de 400 de kilograme si o lungime maxima de 14 metri.

Utilizat preponderent pentru case, modelul Bxv-04AGS, ofera o solutie silentioasa si sigura.

Siguranta acestui model este oferita de sistemul de detectare a obstacolelor, astfel, atunci cand poarta intra in contact cu orice obstacol, fie acest o persoana, masina sau obiect uitat pe linia portii automate, poarta glisanta se va opri sau se va intoarce la pozitia initiala.

Porti glisante automate mari?

Daca ai o poarta cu greutata situata intre 800 si 2200 de kilograme, ai nevoie de puterea motorului pentru porti glisante automate BK, motor care este potrivit si pentru corpuri industriale cu lungimi de pana la 23 de metri.

Puternic, fiabil si rezistent in timp, motorul BK este solutia perfecta atunci cand ai nevoie de putere suplimentara.

Grad sporit de utilizare? Corpuri extrem de grele?

Toata puterea de care ai nevoie este concentrata intr-un singur motor pentru porti automate glisante: BY-3500T este solutia ideala pentru porti glisante automate cu dimensiuni considerabile cu greutate maxima de pana la 3500 de kilograme.

Panoul de control cu tehnologie de ultima ora si puterea motorului ofera de asemenea o siguranta de neegalat.

Beneficiile devin solutii

Toti operatorii Came pentru porti glisante automate au integrata tehnologie de ultima ora menita sa simplifice viata consumatorului si sa asigure control total asupra sistemului, indiferent de mediul in care au fost montati operatorii.

Design Contemporan

Operatorii Came au fost proiectati pentru a avea un design contemporan potrivit oricarei lucrari integrandu-se usor in peisaj.

Calitate Certificata

Toti operatorii folositi pentru porti glisante automate sunt testati in concordanta cu parametri impusi de Uniunea Europeana: astfel, siguranta este garantata si usor de dovedit din punct de vedere legal.

Eficienta si in cazuri majore

Pentru eficienta maxima in spatiul public sau zonele rezidentiale, unde gradul tranzit este ridicat, Came a creat operatori ce pot fi folositi si la un curent de 24V. Acest lucru garanteaza utilizabilitatea operatorului chiar si in cazul unei pene de curent.

Personalizeaza-ti comfortul

Fiabilitatea si usurinta de utilizare a operatorilor sunt rezultate a personalizarii in functie de nevoile clientului: puteti alege diferite modele de telecomenzi si accesorii de securitate, toate potrivite pentru a fi folosite impreuna. Create special pentru nevoile clientului.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart