Bariere Automate

Preturi la cerere.

Pentru oferta de pret, va rugam sa ne trimiteti detaliile proiectului dvs. folosind formularul de contact.

Siguranta este automata

Gama de bariere automate oferita de Came este conceputa special pentru a asigura siguranta si usurinta de acces pentru autovehicule in zonele pazite.

Sistemele integrate si tehnologia de ultima ora permita tuturor barierelor automate Came sa fie conectate la un sistem de parcare automat.

Acest lucru nu doar ca reduce costurile cu angajatii necesari monitorizarii parcarii si cailor de acces, dar creste si gradul de siguranta.

Bariere automate parcare la Regina Maria
Bariere automate parcare Piata 700

Dintre atatea solutii, alege ce ti se potriveste

Conceputa pentru toate tipurile de parcari si proprietati private, gama de bariere automate Came se integreaza perfect in parcarile noi construite dar si in parcarile deja existente.

Alegand solutia potrivita va ajuta la cresterea gradului de siguranta si la cresterea vitezei de tranzit.

Rezultatul?

Utilizare maxima a spatiului, performanta excelenta a sistemului de automatizare, usurinta de utilizare si siguranta la standarde inalte.

Inainte sa alegi o solutie pentru bariere automate, citeste mai jos

Gama de bariere automate Came se imparte in 3 categorii: Bariere Gard, Cat si UniPark.

Bariera automata Gard este formata dintr-un operator automat incastrat intr-o carcasa si o bariera automata cu marimi intre 3 si 12 metri.

CAT este un sistem de bariera automata cu lant. O solutie perfecta pentru automatizari de parcari, Cat poate bloca cai de acces de pana la 16 m. Este folosit de asemenea pentru delimitarea zonelor pietonale.

Unipark este o bariera de dimensiuni redusa ce se instaleaza pe fiecare loc de parcare. Unipark este folosit pentru blocarea spatiilor de parcare in cazul rezervarii acesta. In cazuri speciale, Unipark poate fi folosit si pentru a bloca o masina pe locul de parcare.

Bariere automate CAT rezidential
Bariere Gard 4

Uz intern si lungime mica a pasajului?

Din gama de bariere automate Gard, Gard 4 este un operator folosit pentru bariere automate cu lungimi de pana la 3,75 metri.

Gard 4 poate fi integrat cu usurinta in sistemele automate de parcare. Muchiile rotunde si varful moale asigura siguranta desavarsita.

De asemenea, carcasa de aluminiu a operatorului garanteaza protectia operatorului indiferent de fenomenele meteo si ofera o rezistenta la socuri ridicata.

Alimentarea cu 24 de volti permite functionarea operatorului chiar si in cazul penelor de curent.

Optional, operatorul de bariere automate Gard 4 poate fi conectat la un panou solar, asigurandu-se functionare chiar si in zone unde linia electrica nu poate ajunge.

Bariere automate pentru zone industriale?

O bariera automata de 7.6 metri ofera solutia potrivita. Operatorul pentru bariere Gard 8 se integreaza perfect in zonele industriale.

Cu o viteza de deschidere medie de 6 secunde si senzori de detectare a obstacolelor, Gard 8 garanteaza buna functionare a oricarei zone industriale si nu numai.

Gard 8 poate functiona la 24 V si intra in modul de economisire a energiei in momentul in care nu este folosit o perioada mai lunga de timp.

Carcasa de aluminiu protejeaza operatorul iar sursa de electricitate poate proveni si de la un panou solar montat pe carcasa.

Bariere Gard 8
Bariere Gard 12

Solutii speciale pentru bariere automate de mari dimensiuni

Fie ca este necesara o singura bariera automata pentru a delimita o cale de acces cu dimensiuni impresionante sau autovehiculele transporta obiecte foarte late, Gard 12 este solutia ideala.

Cu o bariera automata de 12 metri, operatorul pentru bariere automate Gard 12 este operatorul cel mai ales pentru pasajele cu latimi mari.

Gard 12 ofera o deschidere de doar 10 secunde, sistem de contragreutate si in functie de cerinte, bariera automata telescopica.

Operatorul Gard 12 functioneaza cu 2 motoare instalate in carcasa. Totusi, acest lucru nu impiedica functionarea la 24 V.

Rezervarea locurilor de parcare

Lipsa locurilor de parcare libere este o problema des intalnita. Mai ales cand, din cauza numarului foarte mare de masini se ocupa spatii de parcare destinate camioanelor de marfa sau a masinilor unor persoane importante.

Pentru a rezolva aceasta problema, Came a conceput bariera Unipark. O bariera cu un design simplu, Unipark se monteaza pe locul de parcare dorit. Acesta poate fi actionat manual sau automat prin comanda radio.

Unipark poate rezerva locuri de parcare sau bloca masini in functie de nevoie. De asemenea, acesta functioneaza si cu alimentare de 24 V fiind utilizabil si in cazul penelor de curent.

Bariere Unipark
Bariere CAT

Solutie stilata pentru protectia pasajelor de pana la 16m

Bariera CAT se foloseste preponderent in zonele din centrul oraselor sau in zonele cu un flux foarte mare, atat al vehiculelor dar si pietonal.

Oferind un grad de siguranta pietonala mai mare decat al unei bariere automate simple, CAT delimiteaza parcari multiple sau spatii private fara sa afecteze vizual.

CAT functioneaza la 24 V si in cazuri speciale poate fi actionat si manul printr-o cheie speciala ce lasa lantul sa cada si elibereaza trecerea.

Beneficiile devin solutii

Toti operatorii Came pentru porti glisante automate au integrata tehnologie de ultima ora menita sa simplifice viata consumatorului si sa asigure control total asupra sistemului, indiferent de mediul in care au fost montati operatorii.

Design Contemporan

Operatorii Came au fost proiectati pentru a avea un design contemporan potrivit oricarei lucrari integrandu-se usor in peisaj.

Calitate Certificata

Toti operatorii folositi pentru porti glisante automate sunt testati in concordanta cu parametri impusi de Uniunea Europeana: astfel, siguranta este garantata si usor de dovedit din punct de vedere legal.

Eficienta si in cazuri majore

Pentru eficienta maxima in spatiul public sau zonele rezidentiale, unde gradul tranzit este ridicat, Came a creat operatori ce pot fi folositi si la un curent de 24V. Acest lucru garanteaza utilizabilitatea operatorului chiar si in cazul unei pene de curent.

Personalizeaza-ti comfortul

Fiabilitatea si usurinta de utilizare a operatorilor sunt rezultate a personalizarii in functie de nevoile clientului: puteti alege diferite modele de telecomenzi si accesorii de securitate, toate potrivite pentru a fi folosite impreuna. Create special pentru nevoile clientului.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart