Preturi la cerere.

Pentru oferta de pret, va rugam sa ne trimiteti detaliile proiectului dvs. folosind formularul de contact.

Confortul este automat

Intra in garajul tau simplu si rapid: cu o gama variata de automatizari pentru usi de garaj superioare sau sectionale, confortul devine automat.

Uita de problemele unei usi de garaj grele cu miscari incete si blocate si de efortul depus pentru a utiliza o astfel de usa de garaj.

Totul devine simplu si rapid cand usa de garaj raspunde automat comenzilor tale asigurand un maxim de confort si siguranta.

Dintre atatea solutii, doar una ti se potriveste

Concepute pentru toate tipurile de usi de garaj, solutiile pentru automatizari de usi de garaj Came sunt perfecte pentru cladirile noi dar si pentru integrarea in cadrul constructiilor deja realizate.

Alegand solutia potrivita din punct de vedere al dimensiunilor si a functionalitatii, poti automatiza usa de garaj fara costuri aditionale sau schimbari structurale ale usii.

Rezultatul?

Utilizare maxima a spatiului, performanta excelenta a sistemului de automatizare, usurinta de utilizare si siguranta la standarde inalte.

Usi de garaj basculante
Usi de garaj sectionale

Inainte sa alegi o solutie pentru porti glisante automate, citeste mai jos

Gamele de usi de garaj se impart in 2 mari categorii: Usi de garaj basculante si usi de garaj sectionale.

Primele sunt compuse dintr-o usa formata dintr-o singura bucata. Aceste usi au avantajul unei instalari simple si al unui timp de actionare rapid, dar au nevoie de un spatiu mai mare de miscare.

Usile sectionale sunt formate din mai multe bucati care se misca de-alungul unor sine, acestea se misca de-alungul sinelor avand nevoie de un spatiu minim, avand de asemenea posibilitatea de a se rula.

Operatorul de automatizari pentru usi de garaj trebuie ales in functie de tipul de usa si dimensiunile acesteia.

ATENTIE: Cand alegeti un operator este imperios necesar sa verificati spatiul disponibil aflat in partea superioara a pragului usii de garaj.

Usi de garaj sectionale
Usi de garaj basculante partial
Usi de garaj basculante complet

Usi de garaj sectionale sau basculante pentru rezidential?

Denumirea motorului VER vine de la versatilitatea acestuia. Compatibil atat cu usi de garaj sectionale dar si cu usi de garaj basculante, Operatorul Ver ofera solutii pentru usi de pana la 14 m patrati.

Puternic, compact si extrem de usor de folosit, operatorul pentru usi de garaj VER se instaleaza rapid si fara complicatii.

Curea si lantul ce ridica usa sunt extrem de rezistente si silentioase iar tehnologia de varf a operatorului garanteaza siguranta utilizarii.

Usi de garaj cu operator VER

Motor cu 24 de Volti de incredere si in cazul unei pene de curent!

Se poate intampla ca energia electrica sa fie oprita, acest lucru ne-ar obliga sa actionam manual usa de garaj. Totusi, motorul de usi de garaj VER06K01 rezolva aceasta problema.

Special conceput pentru a fi o solutie fiabila si de incredere in orice situatie, motorul VER06K01 poate fi folosit atat pe usi basculante cat si pe usi de garaj sectionale.

Marimea maxima a usii este de maxim 9 metri patrati.

Senzorii speciali pentru detectarea obstacolelor functioneaza chiar si in cazul penelor de curent datorita bateriilor integrate si a consumului de 24V.

Usi de garaj cu operator VER06k01

Usi de garaj basculante medii spre mari?

Emega a fost conceput pentru a asigura automatizarea usilor de garaj basculante cu greutate si marime ridicata de pana la 14 metri patrati.

Realizat din materiale de inalta calitate, motorul pentru usi de garaj Emega asigura o excelenta functionare chiar si in cazuri de utilizare intensa al mecanismului.

Acesta poate fi dotat si cu baterii pentru utilizare in cazul unei pene de curent.

Usi de garaj cu operator Emega

Usi basculante grele pentru rezidential si cladiri de birouri

Cu un design modern, Emega 40 se integreaza in stilul oricarei usi de garaj. Conceput pentru usi de garaj basculante de dimensiuni mari dimensiuni si greutate ridicata.

Emega 40 este potrivit pentru automatizari de usi de garaj cu dimensiuni de pana la 9 metri patrati in cazul unui motor si 14 metri patrati pentru 2 motoare.

Proiectat pentru usi de garaj de inalta clasa din materiale precum lemn sau aluminiu, Emega 40 este solutia ideala pentru cladiri rezidentiale si cladiri de birouri.

De asemenea motorul pentru usi de garaj poate fi dotat si cu baterii pentru utilizare in cazul unei pene de curent.

Usi de garaj cu operator Emega40

Beneficiile devin solutii

Toti operatorii Came pentru automatizari de usi de garaj au integrata tehnologie de ultima ora menita sa simplifice viata consumatorului si sa asigure control total asupra sistemului, indiferent de mediul in care au fost montati operatorii.

Design Contemporan

Operatorii Came au fost proiectati pentru a avea un design contemporan potrivit oricarei lucrari integrandu-se usor in peisaj.

Calitate Certificata

Toti operatorii folositi pentru porti glisante automate sunt testati in concordanta cu parametri impusi de Uniunea Europeana: astfel, siguranta este garantata si usor de dovedit din punct de vedere legal.

Eficienta si in cazuri majore

Pentru eficienta maxima in spatiul public sau zonele rezidentiale, unde gradul tranzit este ridicat, Came a creat operatori ce pot fi folositi si la un curent de 24V. Acest lucru garanteaza utilizabilitatea operatorului chiar si in cazul unei pene de curent.

Personalizeaza-ti comfortul

Fiabilitatea si usurinta de utilizare a operatorilor sunt rezultate a personalizarii in functie de nevoile clientului: puteti alege diferite modele de telecomenzi si accesorii de securitate, toate potrivite pentru a fi folosite impreuna. Create special pentru nevoile clientului.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart