Fast 70
Frog
Ferni
Krono
Axo
Ati
Stylo

Confortul vine automat

Came ofera o gama de automatizari pentru porti batante automate special conceputa pentru a-ti aduce confortul meritat. Totul devine mai simplu si spontan atunci cand folosesti automatizari pentru porti batante automate menite sa raspunda comenzilor tale cu un maxim de securitate si control.

Uita de timpul pierdut iesind din masina pentru a trage de poarta batanta, poti uita de asemenea si de frig, ploaie si murdarie cand impingi cu tot corpul poarta cea veche.

Printre atatea solutii, alege solutia perfecta pentru tine

Automatizarile pentru porti batante automate sunt perfecte pentru proiecte noi dar si pentru automatizarea portilor batante existente. Alegand una dintre solutiile Came vei putea sa automatizezi poarta actuala sau cea nou cumparata fara costuri sau modificari structurale.

Rezultatul?

Utilizarea maxima a spatiului deja existent pentru poarta batanta, performanta tehnica excelenta si usurinta de folosire.

Inainte sa alegi o solutie pentru porti glisante automate, citeste mai jos

Portile batante automate pot fi compuse din una sau 2 canaturi: acestea se deschid in general in interiorul proprietatii si necesita suficient spatiu pentru batarea portii.

Daca poarta inca nu a fost construita si instala este important sa evaluati posibilitatea instalarii unui motor ingropat.

Acesta este practic invizibil!

Pentru a alege cel mai potrivit motor pentru porti automate batante, trebuie sa cunosti de dinainte dimensiunea si greutatea canatului.

Este de asemenea important sa verifici daca sunt stalpi sau pereti ce pot reduce spatiul de deschidere a portii.

Trebuie considerata de asemenea pozitia portii batante automate in relatie cu stalpul de care este agatata.

Cauti o solutie cu un impact scazut?

Solutia pe care o cauti este oferita de motorul ingropat pentru porti batante.

FROG este un motor ingropat conceput pentru porti automate batante cu marimi ale canaturilor de maxim 3.5 m. Usor de instalat in cadrul cutiei sale, cu izolare totala ce asigura un grad ridicat de protectie contra elementelor. Este perfect penttru a fi instalat pe noile porti batante.

Frog-J este o solutie fiabila pentru porti batante automate ce nu necesita pregatiri speciale. Acesta este integrat intr-o cutie de 85 mm grosime si este ideal pentru porti batante cu marimi de maxim 1.8 m.

Pentru marimi mai mari, se recomanda motoarele Frog Plus ( marime maxima admisa 7 m) si Super Frog pentru porti batante automate si usi industriale batante de pana la 8 m lungime.

Daca iti doresti totusi sa automatizezi poarta cea veche, solutia ideala este oferita de motorul Myto. Cu un design atractiv, motorul Myto pentru porti batante automate este o solutie hibrida, putand fi ingropat sau folosit la suprafata, acesta are o cutie de 8 cm grosime. Myto este unic si poate fi montat intr-o pozitie vizibila fara sa deranjeze vizual.

Porti Batante automate cu Operator Ingropat
Motor ingropat pentru porti batante automate

Spatiu limitat de deschidere?

Cea mai potrivita solutie pentru tine este un motor exterior liniar pentru porti automate batante. Alegerea modelului depinde doar de necesitatile clientului pentru automatizare.

AMICO este un motor cu un design simplu pentru porti batante automate cu marimi de maxim 1.8m. ATI este potrivit pentru porti batante medii spre largi (2m – 5m). In cazul in care poarta automata este de dimensiuni mari si va doriti o integrare a securitatii de inalta calitate, AXO este modelul potrivit datorita inchiderii electromagnetice.

Aveti porti batante din otel?

Motorul KRONO, facut 100% din aluminiu in forma de tija este solutia potrivita pentru a se integra in design-ul unei porti batante automate solide din otel sau alte metale grele.

Porti Batante , Motor tija
Motor liniar pentru porti batante automate

Stalpi grosi?

Solutia de care aveti nevoie este un motor exterior cu brat articulat pentru porti automate batante. FAST 70 este un rezultat al tehnologiei inovative cu un consum scazut de energie potrivit pentru porti de maxim 2.3 m.

In cazul portilor de pana la 4m, Motorul pentru porti batante automate FERNI este solutia, robust si puternic, FERNI asigura miscarea tuturor portilor batante automate.

Motor pentru porti batante automate cu stalp gros

Marimi mici? Intrari pietonale?

Daca stalpul de sustinere al portii batante este foarte subtire, minim 8 cm, sau este in spatele unui perete sau gard, ai nevoie de STYLO, ideal pentru automatizarea de porti batante mici si pentru pietoni cu porti de pana la 1.8m lungime.

Motor pentru porti batante automate cu stalp subtire

Beneficiile devin solutii

Toate motoarele Came pentru porti batante automate au integrata tehnologie de ultima ora menita sa simplifice viata consumatorului si sa asigure control total asupra sistemului, indiferent de mediul in care au fost montati operatorii.

Design Contemporan

Operatorii pentru automatizari de porti batante Came au fost proiectati pentru a avea un design contemporan potrivit oricarei lucrari integrandu-se usor in peisaj.

Calitate Certificata

Toti operatorii folositi pentru porti glisante automate sunt testati in concordanta cu parametri impusi de Uniunea Europeana: astfel, siguranta este garantata si usor de dovedit din punct de vedere legal.

Eficienta si in cazuri majore

Pentru eficienta maxima in spatiul public sau zonele rezidentiale, unde gradul tranzit este ridicat, Came a creat operatori ce pot fi folositi si la un curent de 24V. Acest lucru garanteaza utilizabilitatea operatorului chiar si in cazul unei pene de curent.

Personalizeaza-ti comfortul

Fiabilitatea si usurinta de utilizare a operatorilor sunt rezultate a personalizarii in functie de nevoile clientului: puteti alege diferite modele de telecomenzi si accesorii de securitate, toate potrivite pentru a fi folosite impreuna. Create special pentru nevoile clientului.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart