Stylo

Stylo: mic pe exterior, mare pe interior

Doar 8 cm; atat este necesar pentru aceasta solutie, ideala pentru porti batante cu canaturi de pana la 1.8 m lungime.

Pentru aplicatii pe piloni mici sau in prezenta gardurilor sau zidurilor in spatele portii.

Cu brat articulat sau drept

Se poate alege intre doua tipuri diferite de brate, conform nevoilor specifice aplicatiei. Stylo este, de fapt, disponibil cu un brat articulat de transmisie sau un brat drept glisant. Optiunea din urma este adecvata mai ales in prezenta unui perete sau gard in spatele pilonului.

Beneficii

Pentru instalatori: instalare rapida si facila care nu necesita nici o interventie asupra structurii portii. Ocupa foarte putin spatiu, Stylo este foarte versatil si adaptabil pentru majoritate portilor mici si medii: poate fi instalat pe cei mai ingusti piloni, fara a fi nevoie de modificari ai peretilor. Tehnologie testata EN pentru certificare facila conform standardelor europene.

Pentru utilizatori: nivel maxim de comfort si fiabilitate, precum si pentru utilizare intensiva; capacitatea de va automatiza poarta rapid, fara operatii invazive sau costisitoare, chiar si acolo unde nu exista o configurare.

Control total

  • elementele electronice al dispozitivului de codificare ofera gestionarea sigura a deplasarii canaturilor si etapelor de incetinire, detectand cu precizie prezenta oricarui obstacol de pe parcursul cursei
  • dispozitivele de securitate efectueaza autodiagnoza obisnuita anterior fiecarei deplasari

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart