Super Frog

Pentru super porti!

Acesta este un dispozitiv de inchidere ingropat pentru porti de dimensiuni mari cu dimensiunea canaturilor de pana la 8 m lungime.
Super Frog este ideal pentru usi industriale si hangare.

Rezistent la orice!

Materialele alese si gradul ridicat de protectie impotriva factorilor meteorologici (IP67) inseamna ca Super Frog poate rezista la testul timpului fara a fi nevoie de mentenanta periodica frecventa.

Cutia de sustinere
Fabricata din otel gros cu tratament anti-oxidare.

Beneficii

Pentru instalatori: auto-memorare a curselor de capat pentru deschidere si inchidere.

Pentru utilizatori: ultima generatie de elemente electronice garanteaza cele mai avansate functii pentru controlul dispozitivului de inchidere si protejarea utilizatorilor, chiar si cand este trafic intens.

Toate avantajele dispozitivelor trifazice

  • moment dinamic mai mare in timpul manevrelor: elementele electronice trifazice de 230-400 V va permit sa profitati de un moment dinamic mai mare in faza initiala a manevrei, depasind orice probleme critice legate de greutatea structurii
  • trafic frecvent: motoreductorul trifazic garanteaza operarea chiar si in cele mai nefavorabile conditii de utilizare precum aplicatiile industriale
  • controlul inertiei: la structurile industriale de dimensiuni mari greutatea portii este deseori o problema care trebuie rezolvata pentru a va asigura ca sistemul este sigur si functioneaza corect. Inertia pasiva de la capatul manevrei poate sa cauzeze defectarea sistemului precum si o serie de riscuri pentru utilizatori.

Elementele electronice de 230 V

  • securitate chiar si cand poarta nu se deplaseaza. Toate comenzile sunt anulate daca se detecteaza un obstacol de catre dispozitivele de securitate.
  • poarta este oprita in mod direct de catre transmitator, asigurand controlul deplasarii care este intotdeauna la indemana
trifase

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart