Ferni

Ferni

Versatil pe piloni mari

Ferni este usor de atasat pe canaturi de pana la 4 m lungime in prezenta pilonilor mari, cand distanta dintre fata coloanei si balamaua portii poate ajunge la 30 cm.

Robust si puternic, poate fi echipat cu un brat drept articulat sau telescopic, care poate fi adaptat si pozitionat conform aplicatiei specifice si dimensiunii structurii.

Dispozitivul de inchidere cu doua fete

Sistem exclusiv de capat de cursa cu doua fete, care face ca instalarea si reglarea sa fie si mai practice si convenabile. In functie de locatia motoreductorului (pe coloana din partea dreapta sau stanga) este posibila pozitionarea microintrerupatoarelor in cea mai potrivita pozitie.

Beneficii

Pentru instalatori: Tehnologie testata EN pentru certificare facila a sistemului conform standardelor europene.

Pentru utilizatori: sigur, performanta neintrerupta, fara oscilatii; solutie flexibila cu brat drept pentru reducerea dimensiunilor in prezenta obstacolelor, precum garduri si pereti in preajma portii.

Control total

  • gestionare in securitate a deplasarii canaturilor si etapelor de incetinire cu tehnologia dispozitivului de codificare care detecteaza cu precizie prezenta oricaror obstacole de pe parcursul cursei.
  • autodiagnoza a dispozitivelor de securitate inainte de fiecare deplasare.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart