Tăiere Laser

La Forja România

De la soluții decorative exterioare la spații office

Fie că proiectul este vizat pentru spațiul interior sau exterior, tăierile cu laser reprezintă soluții cu rol decorativ, care dau viață proiectului. La Forja oferă soluții pentru fiecare buget și le putem customiza în funcție de nevoi. Există o multitudine de opțiuni la nivel decorativ pe care le putem exploata în funcție de spațiu, fiind adecvate pentru retail, zona corporate, domeniul ospitalității sau pentru uz rezidențial. Oferim o multitudine de variante de customizare, creând modele aparte ca design, precum și numeroase variante cromatice.

Designurile noastre sunt adaptate fiecărui proiect fie că este vorba de spațiul interior sau exterior. Avantajul includerii elementelor decorative metalice sunt date de durabilitate, de rezistența sporită la intemperii și condiții meteo. Pentru mediul corporate au o utilitate practică sporită, întrucât pot reprezenta soluții ideale pentru separarea spațiilor.

Pentru orice produs se pot adăuga elemente de design create prin tăieri cu laser pentru pereți, peisaje suspendate sau pereți despărțitori.

taieri laser la forja cluj napoca
La Forja produce o gamă extinsă de elemente decorative din metal prin tăiere cu laser

panouri decorative

decorațiuni grădină

mobilier metalic pentru interior și exterior

porți și panouri decorative pentru împrejmuiri

scări metalice și balustrade

grilaje antiefracție pentru ferestre sau uși

reclame baruri și restaurante

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart