Lampi semnalizare

Mult mai mult decat o lumina intermitenta simpla

Un sistem de automatizare nu se poate considera complet fara o iluminare intermitenta dedicata, care sa indice prezenta de componente mecanice in miscare. Selectia Came isi propune din nou sa respecte toate cerintele legate de fiabilitate si securitate, conform standardelor europene.

Kiaro

Iluminat intermitent proiectat cu atentie, realizat cu materiale de calitate.  2 modele (230 VAC – 120 VAC si 24 VAC DC), ambele cu tehnologie de iluminare cu LED, care le face exceptional de eficient. Se pot monta pe perete, datorita suportului practic (optional).

Dadoo

Dadoo este o lumina intermitent cu un design special, inovator, cu tehnologie de iluminare cu LED pentru o durata e viata lunga si un consum redus de energie. Functioneaza cu diferite tensiuni de alimentare:  230 VAC – 120 VAC – 24 VAC DC.  Doua nuante ale luminii, in functie de preferinte: chihlimbar sau albastru.

Consum mai redus de energie (6W) fata de becurile incandescente.

Accesorii standard

Toate modelele sunt proiectate pentru instalare pe dreapta sau stanga diferitelor tipuri de antene, in functie de frecventa (433.92 si 868.35 MHz) si sunt livrate complet, cu suportul pentru montajul pe perete.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart