Radiocomenzi

Radiotransmiţător cu canale şi utilizatori multipli

Design, elemente ergonomice, tehnologie şi versatilitate elementare. Soluţii diferite pentru utilizare rezidenţială şi în complexe de apartamente.

Radiotransmiţătoare 433.92 MHz

Atomo

Rolling Code este o tehnologie ce previne duplicarea semnalelor radio, deoarece semnalul emis de transmiţător nu este repetabil, ceea ce sporeşte securitatea. Funcţia de automemorare a transmiţătorului şi a repetorului de impulsuri. 4,294,967,896 de combinaţii posibile. Disponibil cu 1 sau 2 canale.

Tam

Funcţie cu utilizatori multipli, ideal pentru utilizarea în complexe de apartamente. Automemorare transmiţător-transmiţător. Disponibil cu 2 sau 8 canale.

Top EV

Transmiţător cu utilizatori multipli şi 4096 combinaţii posibile pentru o securitate sporită împotriva încercărilor de clonare. Funcţie de automemorare pentru o memorare facilă a codului de la un transmiţător la altul. Disponibil cu 2 sau 4 canale.

Twin

Funcţie cu utilizatori multipli, ideal pentru utilizarea în complexe de apartamente. Tehnologie Key Code, parola nu permite duplicarea altor transmiţători fără autorizaţie. 4,294,967,896 de combinaţii posibile. Disponibil cu 2 sau 4 canale şi cu caracteristică de repetor de impulsuri.

Radiotransmiţătoare 868.35 MHz

Top

Transmiţător ideal pentru utilizatori multipli, cu caracteristică de automemorare şi repetor de impulsuri. 4096 de combinaţii posibile. Disponibil cu 2 sau 4 canale.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart