Accesorii pentru siguranta

Dispozitive de securitate

O gamă completă de dispozitive de securitate pentru completarea sistemului de automatizare, conform standardelor europene aplicabile: fotocelule cu sau fără cablu şi margini sensibile.

Sincronizarea razei infraroşu

Fotocelulele din seriile DeltaS şi Dir au o tehnologie infraroşu sincronizată, ce face posibilă aplicarea mai multor perechi de fotocelule în acelaşi sistem, precum şi în versiuni cu înălţime dublă şi/sau apropiate, fără riscul de interferenţe şi fără inversarea poziţiei transmiţătorilor şi receptorilor.

Fotocelulă Delta

Delta este o fotocelulă cu infraroşu; Delta S este o fotocelulă cu infraroşu sincronizată. Ambele au o rază de acţiune de 20 m şi sunt disponibile ca versiune externă sau integrată, împreună cu carcasa.
Sunt disponibile şi coloane din aluminiu pentru instalarea în două sensuri.

Fotocelulă Dir

Dir este o fotocelulă cu infraroşu sincronizată, cu o rază de acţiune de la 10 la 20 la 30 m. Aplicaţie externă simplă sau integrată. Coloană cu înălţime dublă disponibilă în cazul instalării în zone cu trafic de vehicule grele. Accesoriile includ carcasa specială din aliaj de aluminiu, rezistent la şocuri.

Fotocelule fără fir

Db este un dispozitiv de securitate wireless cu infraroşu; disponibil ca versiune cu una sau două raze. Sistemul este în special adecvat pentru obţinerea unei acoperiri facile  a perimetrului şi garantarea securităţii totale a sistemului. Alimentat cu baterii. Raza maximă de acţiune 10 m.

Margini de securitate sensibile

Df este u produs brevetat al Came, conform standardelor EN 12978 şi EN 954-1. Acesta se utilizează la instalarea de porţi şi uşi de garaj, cu o lungime maximă de instalare de 6 metri.

Sistem de protecţie integrat

În cazul dispozitivelor de închidere pentru porţi glisante (seria Bx şi Bk), fotocelula Db permite includerea sistemului de securitate cu margini sensibile Df la segmentul mobil, fără a se interveni cu cablaje complexe.

Astfel, se asigură o siguranţă totală din punct de vedere al deplasării segmenţilor, în special acolo unde se prevede un trafic frecvent al utilizatorilor.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart